I cant wake up, I'm living a nightmare

Tänkte bara säga att jag inte kommer uppdatera på ett tag, känner liksom inte för det..

Skolaaaa


I know we only met but let's pretend it's love

Hej
Just nu sitter jag hos Evelina och äter upp hennes choklad. Ska snart gå ner med en sak till hennes mamma, gud vad intressant. Nejmen, idag var det nån konfagrej i kyrkan. Innan det så gjorde jag ingenting förutom såg film och gjorde läxan. Vet inte vad jag ska skriva, haha. Ska hem snart, hejdå!
 
Sötisar♥

Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun

Hej
Just nu sitter jag nere i källaren med Klara. Vi spelade nyss mario kart, men hon vann hela tiden så det blev inte kul, haha. Tidigare idag var det forbollsavslutning, vi blev fotograferade och sen uppdelade i lag. Och sen så var det olika stationer och så, vi kom tvåa men hade vårat lag haft en bra ramsa eller sång så hade vi vunnit, haha. Ikväll ska jag, Klara, mamma och Lina se film. Uppdaterar kanske imorgon, hejdå.
 

Let my perfume, soak into your sweater.

Hej
Idag fyller Måns år, så jag var upp halv sju för att uppvakta han. Skolan var allmänt jobbig, och när jag kom hem så var mormor, morfar, farmor och Janne här för att fira Måns. Så då åt jag tårta, sen hade jag träning, och den var väl inte jättejobbig, men vissa saker var überjobbiga. Det var en tävling, man skulle stå i plankan, jonglera, kolla hur snabbt man kunde springa och springa så långt man kunde. Och på det sista så skulle man springa minst 13 varv runt planen för att kunna få poäng, men det vet jag själv att jag inte kan så jag sket i det. Det är så sjukt för jätte många sprang över 30 varv, vilket är över en mil. Jag stod bara och väntade på att dom skulle bli färdiga så vi skulle få veta vem som vann och vad priset var, för jag ville hem. Nina vann och priset var ett biokort med 200 kr. Så nu är det bara att vänta 3 veckor på att inomhusträningarna ska börja. Haha vet inte vad jag ska skriva mer men.. Hejdå!
 

You can try but you'll never forget her name.

Hej
Just nu sitter jag hos Evelina, vi är nog så osociala som man kan bli. Idag har jag varit på fotbollsmatch, och varit med Evve. Senare på kvällen for vi till skolgården och mötte Isabelle, sen for vi till malmbacka och gjorde ingenting. Sen for jag och Evve hem till Evve och såg awkward, och nu snackar hon om solglasögon och fjortisar. Ha det bra!
 
Och nu ligger hon på golvet.

She's just a girl and she's on fire.

Hej
Just nu ligger jag i min säng och håller på att somna. Ska snart sova, tänkte bra skriva ett inlägg. Idag efter skolan for jag till Sandfors med några andra från min klass för vi ska konfrimera oss, så vi for till Sandfors bönhus och var där med några från jörn. Det var jättekul, vi lagade mat, lekte haha, och fikade typ. Och när vi lekte generalen, tror det hette så, så jagade jag Mikis och Andreas och så snubblade jag på en grushög och ramlade... Fick jätteont, men fortsatte ändå leka, haha. Nu ska jag lägga mig innan jag somnar på datorn, godnatt.
 
haha, älskar dig♥

Take me to the place I love, take me all the way

Hej
Just nu sitter jag och äter glass, fast det är snart slut.
Skolan idag var helt okej, vi hade nån grej där vi tjejer träffas och typ pratar och sånt. Och sen på idrotten var det golfbrännboll, sjukt svårt. Plus att på sista lektionen så höll jag, Evelina och Jonna på att skratta ihjäl oss, så alla blev sura, haha. Och efter skolan så gjorde jag lite läxor, senare for jag till Evelina och vi ritade mustascher på fingrarna, haha. 
 
Nu är glassen slut.

Gutenmorgen!

Godmorgon, haha
Idag vaknade jag kvart över sex, vilket ända var väldigt skönt. Idag börjar nån grej för oss tjejer i klassen som hette disa tror jag. Har inte riktigt fattat vad vi ska göra men.. Det blir förhoppningsvis kul! Måste äta nu annars hinner jag inte, seg som jag är, haha
 
Blir sämst på bild men..

Dip Dye♥

Hej
Har inte uppdaterat på ett tag, men jag har liksom inte haft nåt att skriva. Idag har jag varit i stan hos Sandra och klippt mig. Har även gjort en dip dye, man kanske inte skriver så men.. Har inte varit med Evelina på hela helgen, så jag har haft übertrååååkigt. Ska förhoppningsvis vara med henne ikväll, om inte så ska jag väl sova. Just nu sitter jag med Klara som kollar kläder, väldigt social av sig.. Och jag ska göra läxan, hejdå!
 
Det syns inte så jättemycket, men man ser lite rött i topparna.

Darf ich einen bleistift leihen?

Haha, har tyskaläxa till imorgon som jag totalt hade glömt bort.. Jag kommer inte kunna nåt.. Menmen, idag har jag varit i stan och köpt en gitaaaaaaarr. Är så glaaaad! Egentligen har det inte hänt så mycket den senaste tiden, så jag vet inte vad jag ska skriva. Just nu sitter jag med ett glas yoghurt, och eftersmaken av den är inte god.. Men nu ska jag plugga och skriva en engelskasak, hejdååå:)
 
Finaste bilden ever, eller så inte..

RSS 2.0