Why wont you answer me?

Hej
Har inte bloggat på evigheter, förlåt. Just nu är jag hos Evelina, och jag kan ju säga att hon har världens jobbigaste tangentbord. Jag ska fara hem och äta typ nu och sen ska vi träffa Isabelle. Henne har jag inte träffat på evigheter. Uppdaterar senare!
 

Heheheh


Who the fuck wants to die alone all dried up in the desert sun?

Heeeej
Haha, jag är ovanligt glad idag. Har ingen aning om varför heller, plus att jag har jätteont i huvudet.. Men i alla fall, ikväll far jag till farmor med Evelina. Kommer hem på söndag, så därför vet jag inte om jag uppdaterar nåt i helgen. Ska bara skriva ett kort inlägg för jag måste packa ihop lite saker och äta och sånt. På skolan idag så var det hyfsat kul, det var inga jobbiga lektioner direkt.. Vet inte vad jag ska skriva mer än det här.. Hejdå
 

We can make an earthquake up in here.

Hej
Ska bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går och duschar. Idag var det ju skola, lätt den jobbigaste dagen.. Och sen så hade jag sjukt ont i huvudet plus att jag var jättetrött. När jag kom hem så la jag mig och sov, och sen var det träning. Jag vann förresten straffturneringen, inte för att skryta men. Jag ska lägga mig tidigt eftersom jag knappt sov nåt inatt känns det som.
 

Turkieeeet

Vi åkte typ en sån där båt, bilden är tagen från båten vi åkte.
Jag ska flytta hit.
Klara förstörde bilden..
Blev massa bilder, det kommer säkert ännu fler som jag har tagit med min mobil, dom här har mamma tagit:)

We gonna party till daylight, I’m gonna let it go and leave my cares behind.

Hej
Imorgon börjar skolan, och jag faktiskt rätt taggad. Kommer ju träffa flera som jag inte har träffat på hela sommarlovet. Det ska bli jättekul! Hoppas dom inte har ändrat grupperna så jättemycket, så det blir helt olika från förra året. Idag har jag varit med Evelina och Jonna, det enda vi gör när vi är med varanda är att skratta. Vi hade sjukt roligt i alla fall. Nu måste jag fixa till imorgon, hejdå!
 
Btw, vet att jag inte har lagt ut bilderna från Turkiet. Men det börjar alltid lagga när jag ska göra det.. Jag ska försöka igen sen..
 
Bara för att vi var så fina där.♥

That’s why I was always taking pictures.

Hej
Idag har jag varit med Evelina, vi gjorde egentligen inte så mycket. Jag och Evve fikade på cafe33 och sen på kvällen for vi till Jonna och hämtade henne, sen gick vi runt i Boliden och skrattade och bara hade kul. När vi gick hem så stannade jag och Jonna utanför hennes hus satt och pratade om buddhismen ett tag. Normala jag vet. Nejmen det var kul. Nu ska jag fixa bilderna från Turkiet. Hejdå!
 
Btw, jag fyller år idag!

Let's take off tonight, going in so hard that the world can't take us.

Äntligen hemma efter två veckor i Turkiet! Jag har haft det sjukt skönt där, levt på nutella, fetaost, lökringar och pommes. Jag har säkert gått upp 8 kilo.. Det känns i alla fall som det. Den första veckan var det så varmt att man bara ville dö, runt 45 grader. Men den andra var det lite bättre, bara runt 35. Vi har bara tagit det lungt på stranden, badat och solat, kanske det enda man gör där. Hade liksom tänkt skriva ett långt inlägg om allt vi har gjort där, men insåg att vi inte har gjort mycket. Vi var på nån båtutflykt en dag, på Manavgatfloden. Kan lova att det inte stavas så bara för att jag tror det. Det var massa roligt för barn på den; ansiktsmålning, skattjakt och minidisco. Inget för mig, men ändå så var jag med på skattjakten för att Måns inte vågade vara med själv. Och sen så kunde man bada i floden, där det var 16 grader varmt, eller i havet. Testade båda, höll på att dö i floden.. Ni kan ju tänka er hur kallt vattnet var där. Förutom båtutflykten så har vi inte gjort nåt speciellt. Har tagit massa bilder, lägger förmodligen upp dom imorgon. Godnatt!
 
 

RSS 2.0